Saturday, September 26, 2009

MiniTown Gezisi

Bugun ne yapalim diye dusunurken, uzun zamandir gitmek istedigimiz, evimize biraz uzak oldugu icin erteledigimiz MiniTown a gittik. Ilk once Minitown un icinde ki Comfyland bolumune girdik. Bu bolumde cesitli koseler var. Duyular kosesi, Muzik kosesi gibi. Burasi BEE nin cok ilgisini cekmedi. 15 dakika da bu bolumu gezip, oyuncaklari takip cikardiktan sonra buradan cikip diger bir bolume geciverdik. Akulu arabalarin oldugu bolume gectik. Comfyland de BEE nin en cok ilgisini koku cubuklari cekti. Surekli cubuklari kutularindan cikartip ne gibi koktuklarini bulduk.


Ama en cok ilgimizi ceken bolum, akulu arabalar ve bu arabalari surmek icin yapilan  caddeler oldu. 5 dakika boyunca, BEE yesil ve siyah akulu arabalara bindi. Ilk defa binmesine ragmen cok usta bir sofordu. Manevralar yaparak , hicbir yere ve diger cocuklara carpmadan bu 5 dakikayi bitirdi. Sonunda da arabayi cok guzel park etti :) Usta sofor.



Simdi sirada Kucuk Kasaba var. Kucuk Kasabada da 1 saat kadar oyalandik. Bu bolumde adi ustunde kucuk bir kasaba yaratmaya calismislar. Hastahanesi , tiyatrosu, okulu, postanesi olan kucuk bir kasaba. Tabi bizim bu kasabada en cok ilgimizi oraya birakilmis kirmizi araba cekti. Epey bir sure bu arabayla oynadik. Bindik gezdik , evin onune park ettik. Ziplama yerinde zipladik. Arabayi baska bir cocuk alacak diye panik oldugumuz icin biraz arabaya yapisik bir sekilde kasabada eglendik...

Evett..daha minitown dan ayrilamadik. Simdi sirada top havuzu var. Bu bolume daha once de gelmistik. Burada da 1 saat kadar oynadiktan sonra minitoen gezimizi sonlandirdik. Top havuzunda neler yaptik, yumusak toplari toplayip, onlara ozel silahlarla atis yaptik, top havuzuna girdik, top oynadik, kaydiraktan kayma isini bir dahaki gelisimize erteledik. Henuz hazir degiliz.

iletisim Bilgileri:
http://www.mini-town.net/
Angora Evleri Beysupark Yaşam Merkezi No: 209/29
Çayyolu ,Ankara


1 comment:

nilgun said...

Bilgiler icin cok tesekkurler. Bizde uzun yillar ABD de yasadiktan sonra Ankara ya donduk ve cocuklar icin burda yapilabilecek aktiviteler ararken buldum blogunuzu. Gercekten cok faydali ve guzel bir blogunuz var. Bu arada 3 yasinda ve 9 aylik bebegim icin oyun ve aktivite grubu kurmaya calisiyorum. Ilgilenirseniz www.otantikbebek.com
adresinden bana ulasabilirsiniz.

Selamlar...

 

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum